Τηλ: 2310534281

Τρόποι πληρωμής


1) Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.
2) Πληρωμή με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας). Ισχύει για παραδόσεις εντός Ελλάδος και Κύπρου.

ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η τράπεζα Alpha Bank αναλαμβάνει τη διαδικασία της πληρωμής σας, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) της τράπεζας Alpha Bank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον χρήστη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank, καθώς και η μεταφορά τους από την τράπεζα Alpha Bank στην VISA, MasterCard ή American Express καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης με πιστοποιημένη ασφάλεια της τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό τα στοιχεία της κάρτας χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης, ενώ δεν αποθηκεύονται πουθενά. Το anel-fashion.gr ή η εταιρεία ΑΝΕΛ δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Πρέπει λοιπόν να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του e-shop.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μέσω της εταιρείας ταχυαποστολής (courier) ΕΛΤΑ, με την παράδοση της παραγγελίας σας. Αυτός ο τρόπος πληρωμής δεν διατίθεται για παραγγελίες άνω των χιλίων ευρώ και ισχύει για παραδόσεις εντός Ελλάδος και Κύπρου.

Φίλτρα

Επιλογές Λογαριασμού