ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΖΗΝ 0046

Κωδικός Προϊόντος
51020061-9008
Χρώμα ΡΟΥΑ
Σύνθεση:

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 14.99€ όταν η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα. Δωρεάν μεταφορικά άνω των 29.99€ όταν η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων για Κύπρo είναι 21 ευρώ με κατάθεση τραπέζης και η παράδοση γίνεται με ΕΛΤΑ courier.

Τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή κοστίζουν 1,99€. Η αποστολή γίνεται εντός 2 με 3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 14.99€ όταν η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα. Δωρεάν μεταφορικά άνω των 29.99€ όταν η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων για Κύπρo είναι 21 ευρώ με κατάθεση τραπέζης και η παράδοση γίνεται με ΕΛΤΑ courier.

Η παραγγελία θα παραδίδεται στη διεύθυνση που ο χρήστης δηλώνει κατά την εγγραφή του ως διεύθυνση παραλαβής.

Ελλάδα

1) Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.
2) Πληρωμή με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας). Ισχύει για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

Κύπρος

1) Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.
2) Εξόφληση με Τραπεζική Κατάθεση.

ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η τράπεζα Alpha Bank αναλαμβάνει τη διαδικασία της πληρωμής σας, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) της τράπεζας Alpha Bank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον χρήστη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank, καθώς και η μεταφορά τους από την τράπεζα Alpha Bank στην VISA, MasterCard ή American Express καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης με πιστοποιημένη ασφάλεια της τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό τα στοιχεία της κάρτας χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης, ενώ δεν αποθηκεύονται πουθενά. Το anel-fashion.gr ή η εταιρεία ΑΝΕΛ δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Πρέπει λοιπόν να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του e-shop.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μέσω της εταιρείας ταχυαποστολής (courier) ΕΛΤΑ, με την παράδοση της παραγγελίας σας. Αυτός ο τρόπος πληρωμής δεν διατίθεται για παραγγελίες άνω των χιλίων ευρώ και ισχύει για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

Ως πελάτης της ΑΝΕΛ Α.Ε έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα που έχετε αγοράσει απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εάν δεν σας κάνει το μέγεθος, αν η επιλογή δεν ανταποκρίνετε στις προσδοκίες σας ή αν το προϊόν είναι ελλατωματικό.

Όσα προϊόντα ανήκουν στις προσφορές ή στις εκπτώσεις δεν επιδέχνται αλλαγής.

Προκειμένου να αποφύγετε τα έξοδα της επιστροφής, σας προτείνουμε να σεκφτείτε κάποιες εναλλακτικές, όπως να χρησιμοποιήσετε το προϊόν ώς δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τα έξοδα σε πιθανή περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και ισούνται με την τιμή που ορίζει η courier της επιλογής του. Η αλλαγή ή η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για να γίνει αποδεκτή από την εταιρεία μας.

Παρακαλώ διαβάστε τα ακόλουθα για να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή:

Σε κάθε μας αποστολή εσωκλείεται το παραστατικό της συναλλαγής (απόδειξη), καθώς και μια φόρμα επιστροφής. Συμπληρώνετε την παραπάνω φόρμα, δηλώνοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, το ονοματεπώνυμο σας, τα προίοντα που επιστρέφετε, συνοδευόμενα από το λόγο της επιστροφής (π.χ. μικρό μέγεθος), καθώς και τα προϊόντα με τα οποία θέλετε να αντικατασταθούν τα επιστρεφόμενα.

Τα προϊόντα αντικατάστασης πρέπει να είναι ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας από τα επιστρεφόμενα. Εάν το μέγεθος/νούμερο είναι λάθος γράψτε μας το σωστό για αντικατάσταση. Εάν νομίζετε ότι υπάρχει ελάττωμα παρακαλώ γράψτε μας λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Εάν νομίζετε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά που πραγματοποιήσατε, έχετε περαιτέρω το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που θα αγοράσετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με ένα διαφορετικό προϊόν.

Το ρούχο ή το αξεσουάρ δεν πρέπει να έχει πλυθεί ή να έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής. Oι ετικέτες του προϊόντος δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν αποδεικνύεται ότι το ρούχο ή το αξεσουάρ έχει χρησιμοποιηθεί η αλλαγή ή επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και θα επιστραφεί με χρέωση του πελάτη.

Η συσκευασία της αποστολής πρέπει να είναι ασφαλής, ώστε να προληφθούν τυχόν φθορές κατά την μεταφορά. Η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Εκτός της περίπτωσης αλλαγής μεγέθους μόλις η εταιρεία μας λάβει αίτημα αλλαγής ή επιστροφής, παραλάβει το ή τα προϊόντα πίσω στην έδρα της (Πτολεμαίων 29Α, 54630 Θεσσαλονίκη) και εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η εταιρεία μας θα σας αποστείλει τα προϊόντα που έχετε ζητήσει προς αντικατάσταση, εντός 5 ημερών.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η κατάθεση θα γίνετε σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Συνεπώς σας παρακαλούμε να ανγράφετε στη φόρμα επιστροφής τον αριθμό λογαριασμού σας (ΙΒΑΝ), την τράπεζα στην οποία διατηρείτε τον λογαριασμό, καθώς και το όνομα του δικαιούχου.

Για λόγους ασφαλείας πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο η παραγγελία που είχατε πραγματοποιήσει.

Για δική σας διευκόλυνση, παρακάτω σας παραθέτουμε και τα καταστήματα μας, στα οποία μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αλλαγές στα προϊόντα που έχετε αγοράσει ηλεκτρονικά.

Θες/νίκη:
1. Εγνατία 54 κέντρο
2. Μεγάλου Αλεξάνδρου 69 Εύοσμος

Σέρρες:
1. Ερμού 44

Πτολεμαϊδα:
1. Β. Κωνσταντίνου 14

Αθήνα:
1. Ερμού 42
2. 28ης Οκτωβρίου 126 - Πατησίων

 
Αλλοι πελάτες αγοράζουν επίσης:
ΑΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΠ
ΑΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΠ
Τόσο χαμηλά όσο 12,95 € 10,44 €
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΑΜΑΝΙΚΟ ΤΟΠ
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΑΜΑΝΙΚΟ ΤΟΠ
Τόσο χαμηλά όσο 9,95 € 8,02 €
ΡΟΥΑ ΜΠΛΟΥΖΑ  ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ
ΡΟΥΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ
Τόσο χαμηλά όσο 27,95 € 22,54 €
ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ
ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ
Τόσο χαμηλά όσο 24,95 € 20,12 €
ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ ΚΑΙ V ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ
ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ ΚΑΙ V ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ
Τόσο χαμηλά όσο 39,95 € 32,22 €
ΜΑΞΙ FLORAL ΦΟΡΕΜΑ
ΜΑΞΙ FLORAL ΦΟΡΕΜΑ
Τόσο χαμηλά όσο 27,95 € 22,54 €
ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΜΑΝΙΚΗ ME KENTHMA
ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΜΑΝΙΚΗ ME KENTHMA
Τόσο χαμηλά όσο 19,95 € 16,09 €
ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΜΑΝΙΚΗ ME KENTHMA
ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΜΑΝΙΚΗ ME KENTHMA
Τόσο χαμηλά όσο 19,95 € 16,09 €
ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΜΑΝΙΚΗ ΣΙΕΛ
ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΜΑΝΙΚΗ ΣΙΕΛ
Τόσο χαμηλά όσο 17,95 € 14,48 €
Dare to be different

Γίνετε μέλος και επωφεληθείτε με εκπτώσεις και δώρα!

εσπα
Καλάθι